Новини

25.06.2015   Вийшла фінальна версія пакету офісних додатків Microsoft Office для Android

Вийшла фінальна версія пакету офісних додатків Microsoft Office для Android

Компанія Microsoft повідомила про доступність для власників Android-смартфонів фінальних версій офісних додатків Microsoft Word, Excel і PowerPoint. До цього моменту всі вони пропонувалися у вигляді попередніх версій.

У Microsoft запевняють, що відгуки та коментарі клієнтів з 83 країн світу про роботу додатків на більш ніж 1900 різних моделей пристроїв, відправлені за період тестування, знайшли відображення у фінальній версії офісного пакету. Так, була покращена синхронізація зі сторонніми сховищами даних, такими як Google Drive і Box, а також удосконалено механізм навігації усередині додатків.

Софтверний гігант виділяє наступні переваги офісного пакету Office для Android-смартфонів:
- Доопрацювання і редагування документів на ходу, завдяки яким користувачі можуть швидко вносити зміни у файли в будь-який зручний час, перебуваючи в дорозі, вдома або в офісі, а також читати коментарі колег і писати свої власні примітки.
- Презентації на мобільному телефоні. Продемонструвати свої ідеї на зустрічі тепер можна з екрану смартфона. Мобільна версія PowerPoint для Android наділена всіма функціями настільного додатку Office, включаючи анімацію, дизайн та маркування.
- Швидкий доступ до документів. Будь-який документ, над яким користувач працював в офісі, можна відкрити на своєму смартфоні, продовживши редагування рівно з того місця, на якому він зупинився. Крім того, файли можна завантажувати в будь-яке зручне онлайн сховище, будь то OneDrive, Google Drive або Box.
- Доступність. Корпорація Microsoft співпрацює з більш ніж 30 глобальними і локальними виробниками комп'ютерного обладнання, серед яких Samsung, Sony, LG і ін. Нові додатки Office можна встановити на будь-якому з пристроїв даних виробників.

Тут не зайвим буде нагадати, що минулого року корпорація прийняла рішення зробити Office безкоштовним на платформах Android і iOS.
Завантажити оновлені додатки можна в магазині Google Play за наступними посиланнями:
Word
Excel
PowerPoint