Новини

24.02.2015   Мобільні оператори України «Київстар» ,«МТС» та «life:)» отримали 3G ліцензії.


Радимо звернути увагу, що майже весь асортимент сучасних смартфонів , які Ви можете придбати в мережі магазинів «Чіп», підтримують стандарт 3G. Тому для того, щоб в найблищий час користуватись усіма перевагами мобільного зв’язку нового покоління, треба завчасно попіклуватись щоб у вас був гаджет, який підтримує новий стандарт зв’язку.



Українці нарешті отримають швидкий мобільний інтернет . 23 лютого  три найбільших мобільних оператори України «Київстар», «МТС Україна» і «Астеліт» (TM life :)) прийняли участь в тендері на 3G-ліцензії.
Генеральний директор «Київстару» Петро Чернишов повідомив, що перший регіон за умовами ліцензії оператор повинен запустити протягом 6 місяців, і що компанія точно витримає ці терміни.
Спершу 3G покриють Київ та інші міста мільйонники. Після проведення тендера на 3G-ліцензії і до фактичного запуску мережі необхідно дотримати ряд процедур. "Ліцензію на руки ми отримаємо через два-три місяці. У кращому випадку першу базову станцію ми запустимо в листопаді 2015 року", - пояснив Іван Золочевський генеральний директор «МТС Україна».