Новини

17.10.2014   Huawei TalkBand B1 Фітнес-браслет + Bluetooth-гарнітура


Фітнес-браслет + Bluetooth-гарнітура Huawei TalkBand B1 вже скоро в Україні



14 жовтня 2014 - Компанія Huawei, постачальник смартфонів №3 в світі, згідно з рейтингом Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker від компанії IDC, світовий лідер в області інформаційно-комунікаційних технологій, анонсує вихід на ринок України однією з найбільш очікуваних новинок, фітнес-браслета + Bluetooth-гарнітури Huawei TalkBand B1.

Гаджет об'єднує в собі можливості Bluetooth-гарнітури, крокоміра, будильника і годинника. Якщо ви залишили телефон в іншій кімнаті і в цей час хтось дзвонить, браслет на руці почне вібрувати. Крім того, на екрані браслета відображається ім'я що дзвонить. Браслет підтримує кирилицю. TalkBand B1 також попередить, коли ви віддалилася від вашого смартфона на відстань більше 10 метрів, зменшуючи шанс смартфона бути забутим або вкраденим.

Бездротову гарнітуру можна від'єднати від браслета і вставити у вухо. Гарнітура надійно кріпиться в браслеті. Для вилучення необхідно натиснути кнопку на ремінці. Браслет буде вкрай корисним гаджетом для водіїв авто.

Повний час зарядки займає 1,5 години, і цього заряду вистачає на два тижні роботи в режимі очікування або 7 годин роботи в режимі активних розмов. Для підзарядки гаджет зручно підключається до ноутбука через вбудований в браслетUSB-роз'єм. TalkBand B1 надзвичайно легкий, завдяки вигнутому яскравому 1,4-дюймовому OLED-екрану вагою всього лише 1 грам. Ви навіть не помітите, що носите його. TalkBand B1 зроблений з використанням вулканізованого силікону, і є гіпоалергенним і приємнимна дотик.

Пристрій фіксує кількість пройдених кроків і спалених калорій. За допомогою браслета можна відслідковувати фази сну і користуватися ним як будильником. TalkBand B1 будить свого користувача в найбільш прийнятною для пробудження фазі сну. TalkBand B1 може нагадувати вам про необхідність занять, коли ви занадто довго залишаєтеся нерухомим. Ще одним бонусом став захист пристрою від пилу і вологи за стандартом IP57.


Браслет сумісний з будь-яким Android-смартфоном і планшетом, а також пристроями на iOS. Переглядайте інформацію, отриману за допомогою TalkBand B1, на вашому смартфоні або планшеті за допомогою спеціального додатку.


Браслет стане корисним і стильним аксесуаром для енергійних людей, спортсменів і бізнесменів. В Україні Huawei TalkBand B1 буде продаватися у двох кольорах: чорному і блакитному.


Вихід на ринок запланований на грудень. Компанія очікує, що гаджет стане приємним і корисним подарунком для близьких і друзів на Новий Рік 2015.