Новини

24.11.2012   Спеціальна пропозиція від Microsoft для домашніх користувачів



Оновіть операційну систему Windows на ваших ПК до Windows 8 за спеціальними умовами.

1.    Придбайте комп’ютер зі встановленою Windows 7 до 31 січня 2013 і отримайте оновлення до Windows 8 Professional за спеціальною акційною ціною – всього $ 14,99

Зверніть увагу, оплата здійснюється он-лайн за допомогою платіжної картки систем Visa або Master Card безпосередньо на адресу корпорації Майкрософт. Більш детальна інформація доступна на сайті: http://windowsupgradeoffer.com/ru-UA/Home/ProgramInfo

Пропозиція призначена для індивідуальних користувачів (домашніх користувачів, учнів і т.д. і не призначена для використання в комерційних цілях), які придбали відповідний вимогам програми комп'ютер з 2 червня 2012 по 31 січня 2013.

Комерційні підприємства не можуть брати участі в пропозиції.

 

Комп'ютер, що відповідає вимогам - це новий комп'ютер, придбаний в період дії пропозиції з дійсним Сертифікатом справжності Windows 7, ключем продукту і попередньо встановленою:

  • Windows 7 Home Basic;
  • indows 7 Home Premium;
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Ultimate

Рекламна пропозиція обмежена одним оновленням на придбаний відповідно вимогам цієї акції комп'ютер. Один домашній користувач має право оновити максимум п'ять комп'ютерів.

  1. У період з 26 жовтня по 31 січня Ви також можете придбати електронні версії оновлення до Windows 8 Professional за $ 39,99 відповідно.


Зверніть увагу, оплата здійснюється он-лайн за допомогою платіжної картки систем Visa або Master Card безпосередньо на адресу корпорації Майкрософт. Більш детальна інформація доступна на сайті: www.microsoft.ua/upgrade

Пропозиція призначена для індивідуальних користувачів (домашніх користувачів, учнів і т.д. і не призначена для використання в комерційних цілях), що використовують комп'ютери з попередніми справжніми версіями

Windows, починаючи з Windows XP, а також всі версії Windows 7, починаючи від Starter можуть брати участь у цій пропозиції.

Комерційні підприємства не можуть брати участі в пропозиції.

Рекламна пропозиція обмежена одним оновленням на придбаний і відповідний вимогам комп'ютер і максимум п'ятьма оновленнями на індивідуального користувача.

  1. У період з 26 жовтня по 31 січня Ви також можете придбати коробкові оновлення до Windows 8 Professional за спеціальними цінами в роздрібних мережах - партнерах Майкрософт Україна.

За додатковою інформацією стосовно цієї пропозиції, будь ласка, звертайтеся до роздрібних мереж Чіп-Сервіс.