Новини

03.11.2011   умови акції

Правила проведення та умови участі у рекламній Акції «Ноутбук - крок до драйву!» (надалі – Акція)

Організатором та Виконавцем Акції є ТОВ «Еверест – інформаційні технології» з використанням товарного знаку Notebooker (надалі Notebooker).

Партнер акції – АТ «Українська Автомобільна Корпорація», 01004 м.Київ, вул.Червоноармійська 15/2, Код ЄДРПОУ 23499634.

Акція проводиться на території України за участю компаній, які підписали відповідну угоду з партнерською мережею Notebooker.

Акція проводиться в період з 01 вересня по 31 грудня 2011 року включно.

В Акції можуть брати участь громадяни України, які досягли 18 років, та придбали в період проведення Акції будь-який ноутбук у компаніях, що підтримують Акцію, і мають про це відповідний розрахунковий документ (фіскальний або товарний чек).

Не відповідають умовам Акції операції купівлі-продажу ноутбуків, здійснені до 01 вересня або після 31 грудня 2011 року та здійснені в будь-яких точках продажу, що не мають відповідної угоди з партнерською мережею Notebooker.

Кожен покупець ноутбуку в мережі Notebooker отримує відповідний білет для участі в розіграші. Для участі у Акції покупець має заповнити всі поля білету і вкинути нижню частину білета до спеціальної скриньки, встановленої в магазині Notebooker (верхню частину білета покупець залишає собі і надає при отриманні подарунку, за умови, що його білет виявився виграшним). Відповідальність за достовірність внесених до білету даних несе покупець.

Після закінчення терміну проведення Акції серед покупців, що вірно заповнили відповідні білети для участі в розіграші та вкинули їх до спеціальних скриньок, буде проведено розіграш Головного призу та інших призів.

Головний приз надається Партнером Акції.

Розіграш проводитиме компанія-Партнер Акції. Для проведення розіграшу Організатором Акції створюється тиражна комісія, до складу якої входять представники Організатора та Партнера.

Дату і місце проведення розіграшу буде повідомлено додатково, але розіграш відбудеться не пізніше 31 січня 2012 року.

Вручення подарунків за участь в голосуванні буде здійснене після підведення результатів голосування, не пізніше 15 жовтня 2011 року.

Співробітники Організатора та Партнера та члени їх родин не мають права брати участь в Акції.

Зі списком компаній, що підтримують Акцію, можна ознайомитися на цій сторінці сайту.

Кожен учасник може ознайомитися з результатами розіграшу на інтернет-сайті http://www.notebooker.ua/.

З порядком та терміном отримання Головного призу та інших подарунків учасники можуть ознайомитися при оприлюдненні Головного переможця розіграшу на інтернет-сайті http://www.notebooker.ua/. Ненадання учасником-переможцем необхідних документів для отримання Головного призу та інших призів вважається відмовою учасника від його отримання. Після закінчення зазначеного терміну приз не може бути затребуваний учасником. Організатор Акції має право на свій розсуд розпорядитися незатребуваним Призом.

Загальні умови акції: Беручи участь в Акції, учасник підтверджує своє ознайомлення і згоду з цими Правилами і з усіма умовами участі в Акції. Ні Організатор, ні Партнер Акції не несуть відповідальності за неознайомлення учасників з результатами розіграшу на інтернет-сайті http://www.notebooker.ua/, як і за неотримання від учасників відомостей/документів, необхідних для отримання Головного призу та інших подарунків з вини організацій зв'язку, або з інших, не залежних від Замовника та Організатора і виконавця Акції причин, а також за невиконання (несвоєчасне виконання) учасниками своїх обов'язків, передбачених цими Правилами.

Добровільно надаючи персональні дані про себе, учасники Акції підтверджують свою згоду на збір, зберігання, використання, обробку й поширення даних для цілей Акції Організатором і Партнером Акції та уповноваженими ними особами, які будуть вживати необхідних заходів захисту даних від несанкціонованого розголошення. Оплата податків здійснюється відповідно до чинного законодавства України. Рішення Організатора і Партнера Акції з усіх питань, пов'язаних з проведенням Акції, а також результати проведення Акції будуть вважатися остаточними і розповсюджуватися на всіх учасників.

Інформація про Акцію та дійсні Правила проведення та умови участі у рекламній Акції «Ноутбук - крок до драйву!» розміщуються на інтернет-сайті: http://www.notebooker.ua/