Новини

10.10.2011   «Народний бренд» – вислови свою довіру

Ти обираєш,
«Всім» нагороджує
RIA

«Обираєте Ви“ВСІМ” нагороджує

«Народний бренд» – вислови свою довіру!

Вже вчетверте газета «Діловий тижневик «ВСІМ» проводить акцію «Народний бренд». «Народний бренд» - це конкурс серед виробників споживчих товарів і послуг, переможців якого визначають самі споживачі. Конкурс проходить під девізом «Обираєте Ви – «ВСІМ» нагороджує

Нагорода «Народний Бренд» означає: більшість жителів міста надає перевагу саме цим товарам та послугам! Аудиторія цієї акції –повнолітні мешканці нашого міста. Адже саме вони віддають свої голоси за найкращий на їх думку, товар чи послугу.

Це нагода для кожного споживача проголосувати за те, що він любить, знати, що до його думки прислухаються і неодмінно візьмуть її до уваги. А для кожного з учасників - це загальнонародне визнання його продукту, який є воістину найвищою нагородою.

Серед всіх відвідувачів сайту, що візьмуть участь в голосуванні за Народний Бренд 2011, будуть розігруватись більше 50 різноманітних цінних подарунків. Голосуйте за кращих! Ваша думка надзвичайно важлива для нас!

Звертаємо Вашу увагу на те, що голосування за кандидатів відбувається двома шляхами, а саме: через інтернет – ресурс brand.20minut.ua, та шляхом заповнення анкет, надрукованих в газеті «ВСІМ» (анкети приймаються в редакції газети «ВСІМ» за адресою: проспект Миру, 69, 3 поверх ТЦ «Ріко»). Останній день голосування та подачі анкет – 16 грудня 2011 року до 14.00. Нагородження переможців відбудеться 21 грудня. Усі подробиці за телефоном: 78-98-38, (067) 800 87 09.

Колектив магазину "ЧІП" просить усіх своїх прихильників і клієнтів проголусувати за нас.

http://brand.20minut.ua/?cityId=4